Summerschool Van maken naar raken

Dompel jezelf deze zomer onder in de summerschool in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort. Een week lang richt ik me samen met jou op de verdieping van jouw fotografie.

11 deelnemers per cursus

Een frisse duik in je fotografie

Knaagt het bij jou soms ook? Je hebt inmiddels een goed gevulde gereedschapskist met fotografietechnieken en vaardigheden. Toch ontbreekt er iets. Je kunt goed overweg met je camera, hebt de lenzen en apparatuur die je nodig hebt, maar wilt meer uit je fotografie halen. Anderen jouw kijk op de wereld laten zien. Ze verrassen met jouw blik op de werkelijkheid. Niet eerst hoeven uit te leggen waar de foto over gaat, maar anderen direct raken met jouw beelden. Foto’s die binnenkomen en blijven hangen.

Dompel jezelf daarom deze zomer onder in de summerschool in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort. Een week lang richt ik me samen met jou op de verdieping van jouw fotografie. Je maakt kennis met Miksang, waarbij het gaat om het waarnemen zonder oordelen. Je leert hoe je die verfriste blik kunt gebruiken in jouw fotografische stijl. Met behulp van verschillende technieken leer je je creativiteit te (her)ontdekken en te gebruiken om ideeën te genereren. We analyseren jouw fotografie en ontdekken hoe je je eigen stijl kunt versterken.

Tijdens de summerschool krijg je in de ochtend nieuwe inzichten. Zowel door nieuwe theorie als door het opnieuw kijken naar je fotografie. Door met andere ogen naar je foto’s te kijken, je fotografische stijl verdiepen. Na de lunch ontdek je met een gerichte persoonlijke opdracht hoe je deze in de praktijk kunt inzetten. We sluiten de dag af met de bespreking van de ervaringen en resultaten van deze fotosessie. Aan het eind van de week weet je wat je sterke kanten zijn en heb je nieuwe manieren ontdekt om anderen te verrassen en te raken met jouw kijk op de wereld.

Waar?

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort

Wanneer?

Maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli
van 9:30 tot 16:00

Aantal deelnemers

Maximaal 12

Wat kost dat?

€ 495,-
Inclusief lunch en lesmateriaal

 

Veiligheid

In het Rietveldpaviljoen is voldoende ruimte om op veilige afstand van elkaar aan de slag te gaan.

 

Cursusbeoordelingen

N.A

scores
  • 5 sterren0
  • 4 sterren0
  • 3 sterren0
  • 2 sterren0
  • 1 sterren0

Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor deze cursus.

Omdat een foto zonder haakje niet blijft hangen
X