BlikOpener e-book

  • Versie 1
  • Downloaden 257
  • Bestandsgrootte 5.65 MB
  • Aantal bestanden 1
  • Datum plaatsing 1 juli 2020
  • Laatst bijgewerkt 27 augustus 2020

BlikOpener e-book

Tijdens de Coronocrisis heb ik op Facebook en via mijn website iedere dag een BlikOpener gedeeld. Iets om creativiteit te stimuleren, de blik te verruimen en het fotobewustzijn te vergroten. Elke BlikOpener werd gevolgd door een uitdagende opdracht. Het doel was elke dag even iets leuks te delen en de fotospirit hoog te houden. Het stilleggen van de stressmaatschappij biedt ruimte in het hoofd voor creativiteit. De BlikOpeners vormen een uitdaging om te genieten van de lege agenda en het beste uit jezelf te halen.

De BlikOpeners zijn veel gelezen, gedeeld en regelmatig kreeg ik bijzondere foto’s terug als reactie op de opdrachten. Al snel kwam de vraag of er ook een boekje kwam. De honderste BlikOpener lijkt mij een mooie gelegenheid voor een e-book. Bij veel BlikOpeners vind je qr-code naar de pagina’s en boeken van de genoemde fotografen. Je kunt ook direct op de qr-code klikken. Dit e-book bevat een selectie van alle BlikOpeners. Klik hier voor het totale overzicht.

Geniet van de opdrachten want juist nu, nu alles langzaam weer op gang komt, is het belangrijk om de herontdekte creativiteit vast te houden en elke dag even tijd voor jezelf te nemen.

Laat anderen meegenieten en deel je foto’s via Facebook met #BlikOpener #Bokje.

27 augustus 2020

0 reacties op "BlikOpener e-book"

Laat een bericht na

Omdat een foto zonder haakje niet blijft hangen
X